Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
A "Beállítások módosítása" gombra kattintva módosíthatod illetve az "Értem, bezárom" gombra kattintva elfogadhatod a süti beállításokat.

TEVA Terra Fi 5 Universal szandál

Ár:
44.990 Ft 38.200 Ft
Méret:
INGYEN SZÁLLíTÁS
25.000 FT FELETT
KISZÁLLíTÁS
1-3 NAPON BELÜL
30 NAPIG
CSERELEHETŐSÉG

Szín: Wavy Trail Black

A Terra Fi 5 Universal a Teva ikonikus terepjáró szandáljának legfrissebb verziója: a masszív felépítésből nem engedve egy könnyedebb talpat kapott, a felsőrész stílusos, jól állítható hevederpántos kivitele a maximális felszereltséggel továbbra is hozza a már elvárt Teva minőséget. Akár egész napos igénybevétel során is teljes körű komfortot és stabilitást biztosít lábaidnak. Speciális gumitalpa a legkülönbözőbb felületeken is extra jól tapad. Önfeledten élvezheted a városnézést, a vízi és a szárazföldi túrákat is, ha ezt a lábbelit választod. 

Ajánlás: a lábujjaid védelme érdekében az elöl nyitott sportszandáloknál méretválasztáskor mindig hagyj egy legalább 0,5-1 cm-es szabad sávot a nagy lábujjad előtt.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 23.

Leírás és Paraméterek

  • Három ponton állítható, tépőzáras pántrendszer - előnyei az optimális lábfejhez alakítás és a gyors fel- és levételt lehetősége
  • Vízben is használható, gyorsan száradó újrahasznosított poliészter pántok, neoprén béléssel a maximális komfortért
  • Rugalmas anyagú, csúszásmentes járófelület 
  • Az öntött PU középtalp elnyeli a rezgéseket és kellő párnázottságot nyújt
  • Spider Original™ gumitalp a kiváló tapadásért nedves felületen is
  • Ápolás, használat:  - Ne hagyd a szandált a tűző napon, mert felforrósodva károsodhat a PU talpágy.
      - A tépőzáras pántokat lazán csatold vissza levétel után, ezzel megóvod a pántok felületét az esetleges kibolyhosodástól.
Felsőrész főbb anyaga szintetikus textil
Bélés textil
Tömeg (g/pár) 804
Ajánlott használat könnyű túra