Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
A "Beállítások módosítása" gombra kattintva módosíthatod illetve az "Értem, bezárom" gombra kattintva elfogadhatod a süti beállításokat.

Rendelés, elállás, csere

A rendelés menete:

 1. Keresés, termék kiválasztása
  Ha tudod a keresett termék nevét, akkor csak írd be a keresőbe, ha nem akkor válaszd ki a kategória rendszer vagy a szűrők segítségével.
 2. Vásárlás
  A termék oldalon tudod a rendelést elindítani. Először a darabszámot kell megadnod, ha egynél többet akarsz rendelni. Javítsd ki az 1-et vagy a gördítővel válaszd ki a megfelelő darabszámot. Maximum annyit tudsz kiválasztani, amennyi a raktáron van.
  A „Kosárba rakom” gombra kattintva indítod el a rendelést.
 3. Vásárlás folytatása
  Ha még szeretnél választani valamit, azt az előző lépések megismétlésével teheted meg.
 4. Rendelés
  Ha befejezted a válogatást, a „Kosár” gombra, majd a „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva tudod folytatni a rendelést.
 5. Bejelentkezés/ Regisztráció
  Ha ez az első vásárlásod és szeretnéd, hogy adataidat illetve a vásárlásaidat megőrizze a rendszerünk, akkor érdemes regisztrálnod. Ha nem szeretnéd, akkor jelöld be a „Vásárlás regisztráció nélkül” opciót, és kattints a „Tovább” gombra.
 6. Adatok megadása
  Itt tudod megadni illetve módosítani a számlázási és a szállítási adataidat.
 7. Szállítási mód kiválasztása
  Jelenleg kérhetsz házhoz szállítást a GLS futárszolgálattal, vagy átveheted személyesen az általad választott GLS csomagautomatából.
 8. Fizetési mód kiválasztása
  Házhoz szállítás esetén fizethetsz előre utalással, bankkártyával vagy átvételkor a futárnak utánvéttel. Csomagautomatás szállítás esetén előreutalással, bankkártyával a webshopban illetve a csomagautomatánál is, ha utánvétes fizetési módot választottál.
 9. Rendelés összesítése
  Áttekintheted a rendelésedet és az ÁSZF elfogadása után a „Megrendelem” gombra kattintva tudod elküldeni a rendelésedet.
 10. A rendelésedről visszaigazoló e-mailt küldünk, és minden további állapotváltozásokról is.

A csomagod elkészültéről a GLS-től is kapsz e-mailben értesítést, amiben megadják a csomagszámot és a kézbesítés várható idejét. A megadott elérhetőségeken a kiszállítástmegelőzően módosítani tudod a kiszállítás időpontját és helyét is, ha időközben változott az átvételi körülményed.

Elállás:

A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát a termék átvételétől számított 14 napig gyakorolhatja.
Az elállási jog csak a természetes személyeket illeti meg, cégeket nem. Vagyis, ha cég nevében adtad le a rendelésed, akkor nem küldheted vissza a terméket.

A csomagban küldünk egy visszaküldési adatlapot, ezt kitöltsd ki és a termékkel együtt becsomagolva juttasd vissza a webshop címére. 

Az elállási jog gyakorlásának részletes feltételeit az ÁSZF-ben olvashatod. Kattints ide!

A termék cseréje:

A csomag átvételétől számított 30 napig van lehetőséged a termék cseréjének kérésére.

A csomagban küldünk egy adatlapot, amit kitöltés után a termékkel együtt kell visszaküldened. Itt fel tudod tüntetni, hogy milyen terméket kérsz csereként. 

Csak új, nem használt, sérülés mentes, eredeti csomagolásban lévő terméket tudunk visszavenni, az eredeti címkékkel együtt.

Azoknál a termékeknél, ahol az elállási jog nem gyakorolható, azoknál a csere sem lehetséges. Részletes leírást itt találsz!

A csomagot a Geotrek világjárók boltja webshopjának ügyfélszolgálatára  (9083 Écs, Kossuth u. 61.) kell visszaküldeni, ennek költsége a vevőt terheli.