Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
A "Beállítások módosítása" gombra kattintva módosíthatod illetve az "Értem, bezárom" gombra kattintva elfogadhatod a süti beállításokat.

Törzsvásárlói rendszer

Általános információk

GEOTREK törzsvásárlóként 7% kedvezményt kaphatsz a GEOTREK webshopban minden teljes árú termék árából, illetve részt vehetsz a törzsvásárlóknak szervezett akciókban.

Kártyaigénylés

Ha a webshopban egy összegben, legalább 80.000 Ft értékben vásárolsz, akkor felajánljuk a törzsvásárlói kártyát: a Kosárban be kell jelölnöd az automatikusan megjelenő GEOTREK kártyát, mint ajándék. A kártya csak virtuálisan létezik fizikai kártyát nem küldünk.

A későbbi webes vásárlásoknál úgy tudod érvényesíteni a kedvezményed, ha beregisztrálsz a webshopunkba. Regisztráció után mi átállítjuk a státuszodat Törzsvásárlóra és ha bejelentkezel, akkor a nem akciós termékek árait 7%-kal csökkentve látod majd a kategória- és termékoldalakon is.

Ha a törzsvásárlói kártyára jogosító vásárlásod termékét visszaküldöd, vagy ha több terméket tartalmazott és annyi értékűt visszaküldesz, hogy vásárlás értéke 80.000 Ft alá csökken, akkor megszűnik a törzsvásárlói pozíciód.

Érvényesség

A törszvásárlói státusz visszavonásig érvényes.