Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Termékek Menü

Törzsvásárlói rendszer

Általános információk

GEOTREK kártyáddal 7% kedvezményt kaphatsz a győri GEOTREK világjárók boltjában minden teljes árú termék árából, illetve részt vehetsz a törzsvásárlóknak szervezett akciókban.
A kártyával kiemelt partnereinknél is kedvezménnyel vásárolhatsz, illetve kedvezményesen veheted igénybe a szolgáltatásaikat. A partnereket itt tudod megnézni.

Kártyaigénylés

Ha az üzletünkben egy összegben, legalább 50.000 Ft értékben vásárolsz és kitöltöd a kártyaigénylő adatlapot, akkor azonnal átveheted a GEOTREK törzsvásárlói kártyádat. Későbbi vásárlásaid során már 7% kedvezménnyel számoljuk a teljes árú termékeket, ha fizetés előtt a kártyáddal igazolod, hogy törzsvásárló vagy. Utólag nem tudjuk a kedvezményt érvényesíteni.
A webshopban történő vásárláskor (egy összegben, legalább 50.000 Ft értékben) szintén felajánljuk a törzsvásárlói kártyát: a kosárban be kell jelölnöd az automatikusan megjelenő GEOTREK kártyát, mint ajándék és mi azt elküldjük a megrendelt termékkel együtt.

A későbbi webes vásárlásoknál úgy tudod érvényesíteni a kedvezményed, ha beregisztrálsz az webshopunkba. Regisztráció után a nem akciós termékek árait 7%-kal csökkentve látod majd a kategória- és termékoldalakon is.

Ha a törzsvásárlói kártyára jogosító vásárlásod termékét visszaküldöd, vagy ha több terméket tartalmazott és annyi értékűt visszaküldesz, hogy vásárlás értéke 50.000 Ft alá csökken, akkor megszűnik a törzsvásárlói pozíciód.

Érvényesség

A kártya névre szóló, így csak a kártyán feltüntetett személy jogosult a kedvezményre.
A kiadott kártya visszavonásig érvényes.

Termék-összehasonlító
Legújabb blogunk
5+1 tanács a túrabakancs kiválasztásához

Ki mondta, hogy a bakancsválasztás nehéz? Tippeket, szempontokat adunk a bakancsod kiválasztásához, amelyek biztosan hasznodra válnak majd a döntésben!

rendelj tőlünk
 •  Ingyen szállítás
  10.000 Ft felett
 •  Szállítás készletről,
  1-2 napon belül
 •  30 napig
  visszaküldheted
 •  Csomag- és heti
  ajánlatok
Mobil tartalom
INGYEN SZÁLLíTÁS
10.000 FT FELETT
KISZÁLLíTÁS
1-2 NAPON BELÜL
30 NAPIG
VISSZAKÜLDHETED
A VÁSÁRLÓK MONDTÁK RÓLUNK

"Online rendeltem, szuper ügyintézés, kiváló árú. Gyors, és nagyon jó kapcsolattartás! Csak ajánlani tudom, biztosan rendelni fogok még!"

2016-12-06 Facebook 

"Gyors,ingyen szállítás. Rugalmas,segítőkész alkalmazott. Nagyon elégedett vagyok."

2018-07-15 Facebook 

"Nagyon korrektek, gyorsak, ügyfélcentrikusak! Abszolút ajánlom őket!

2018.08.08 Facebook 

"Szuper hely Győr forgalmas sétáló utcáján. Hatalmas választék érhető el, minden van, ami a túrázáshoz szükséges. A kollégák nagyon kedvesek, segítőkészek és értenek is hozzá. 50.000 Ft egyszeri vásárlás után 7% törzsvásárlói kedvezmény jár. Csak ajánlani tudom."

2018.06.30 Google+

"Gyalogtúrázó lévén, évente többször meglátogatom a boltot. Nagyszerű élmény itt vásárolni ami nem csak a termékeknek köszönhető. Csak gratulálni tudok, hogy sikerült ilyen nagyszerű csapatot össze válogatni!"

2018.04.16 Google+

"Profi kínálat, profi eladók, professzionális a bolt megjelenése is. Ha hozzáértő eladói segítség kell, ide nyugodtan betérhetsz!"

2018.02.12 Google+

"Hozzáértő eladók! Akik nem utolsó sorban kedvesek is! Nagyon nagy választék, szinte mindenből, minden raktáron!"

2017.09.17 Google+