Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Termékek Menü

Törzsvásárlói rendszer

Általános információk

GEOTREK törzsvásárlóként 7% kedvezményt kaphatsz a GEOTREK webshopban minden teljes árú termék árából, illetve részt vehetsz a törzsvásárlóknak szervezett akciókban.

Kártyaigénylés

Ha a webshopban egy összegben, legalább 80.000 Ft értékben vásárolsz, akkor felajánljuk a törzsvásárlói kártyát: a Kosárban be kell jelölnöd az automatikusan megjelenő GEOTREK kártyát, mint ajándék. A kártya csak virtuálisan létezik fizikai kártyát nem küldünk.

A későbbi webes vásárlásoknál úgy tudod érvényesíteni a kedvezményed, ha beregisztrálsz a webshopunkba. Regisztráció után mi átállítjuk a státuszodat Törzsvásárlóra és ha bejelentkezel, akkor a nem akciós termékek árait 7%-kal csökkentve látod majd a kategória- és termékoldalakon is.

Ha a törzsvásárlói kártyára jogosító vásárlásod termékét visszaküldöd, vagy ha több terméket tartalmazott és annyi értékűt visszaküldesz, hogy vásárlás értéke 80.000 Ft alá csökken, akkor megszűnik a törzsvásárlói pozíciód.

Érvényesség

A törszvásárlói státusz visszavonásig érvényes.

Termék-összehasonlító
Loading...
Legújabb blogunk
Lowa bakancsot keres? - Válasszon Hivatalos Forgalmazót

Az online vásárlások során a biztonság és a megbízhatóság egyre fontosabb szempont. Hivatalos Lowa forgalmazóként webshopunk hosszú évek óta szolgálja ki a vásárlók igényeit.

rendelj tőlünk
 •  Ingyen szállítás
  25.000 Ft felett
 •  Szállítás készletről,
  1-2 napon belül
 •  30 napig
  cserelehetőség
 •  Csomag- és heti
  ajánlatok
Mobil tartalom
INGYEN SZÁLLíTÁS
25.000 FT FELETT
KISZÁLLíTÁS
1-2 NAPON BELÜL
30 NAPIG
VISSZAKÜLDHETED
A VÁSÁRLÓK MONDTÁK RÓLUNK