Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Értem, bezárom.
Termékek Menü
0

SZÉP kártya és Erzsébet utalvány elfogadóhely

A Geotrek túrabolt Ajándék Erzsébet Utalvány elfogadóhely is Ajándék Erzsébet-utalvány elfogadóhely. Felhasználható műszaki cikk, könyv, ruházat  vegyi árú, sportfelszerelés,játék vásárlására esetén.
A Geotrek túrabolt Iskolai Erzsébet Utalvány elfogadóhely is Iskolai Erzsébet-utalvány elfogadóhely. Felhasználható ruházat  vásárlására esetén.
A Geotrek túrabolt Gyermekvédelmi Erzsébet Utalvány elfogadóhely is Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány elfogadóhely.Felhasználható ruházat  vásárlására esetén

 

Az Ajándék Erzsébet-utalvány felhasználói 10% kedvezményt kapnak, ha legalább 10.000Ft értékben vásárolnak a Geotrek világjárók boltjában. A kedvezmény az akciós termékekre és a webshopban nem érvényes, más akcióval nem vonható össze.
Az akció időtartama: 2015.10.01 - 2016.01.31. 

A Geotrek túrabolt Szép kártya elfogadóhely is
 

 A GEOTREK világjárók boltjában az OTP az MKB és a K&H SZÉP kártya szabadidő

alszámláján lévő összeg használható fel, szabadidős sporteszköz

bérlése esetén

 

 

 

 

Termék-összehasonlító
rendelj tőlünk
 •  Ingyen szállítás
  10.000 Ft felett
 •  Szállítás készletről,
  1-2 napon belül
 •  30 napig
  visszaküldheted
 •  Csomag- és heti
  ajánlatok
Legújabb blogunk
Hogyan pakold a hátizsákot?

Első lépésként megszületik a gondolat, hogy útra kelsz. Kiválasztod az úti célt és az időtartamot. Majd eljön az ideje a hátizsák megpakolásának és akkor már menthetetlenül útra kész vagy…