Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Termékek Menü

A Mátra minden magyar szerelme

A Mátra minden magyar szerelme

A Mátra minden magyar szerelme. Tán azért, mert határainkon innen a legmagasabb, a Kékes 1014 méterével az élen, tán azért mert így is nagyon szelíd.

A Mátra, ha gyalog vagy

A mindig szelíden hívogató Mátra szép túraútjairól – a nehézségi fok, szintkülönsbég, menetidő, leírás, térkép – itt olvashatsz részletesen. Szép vulkáni formák, pompás kilátások sorozata a főgerincen. Ha a panorámatúráért jönnél ide, itt tudhatsz meg többet.

Gyönyörű fekvésű falvak, szálláshelyek a parasztháztól a luxuskategóriáig, új libegő (ami egyben az első is a Mátrában, a Mátrafüredhez tartozó Sástónál) és szerte az országból jó megközelíthetőség az M3-as autópályának köszönhetően: ez mind a Mátra.

Mátra

A Mátra: vízesések hazája Nem utolsósorban gyönyörű vízeséseket is találsz itt, a Mátrában, a keleti végén Mátrakeresztes, a nyugati végén Parádfürdő közelében. Akár vízesésről vízesésre is túrázhatsz, íme a részletek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tanácsok
Termék-összehasonlító
Loading...
Legújabb blogunk
Téli túra a magas-hegységekben

November elején az első nem gleccser síterepen is elindult a szezon Ausztriában. A teljes nyitásra (a tervek szerint) december 4-ig várni kell.

rendelj tőlünk
 •  Ingyen szállítás
  10.000 Ft felett
 •  Szállítás készletről,
  1-2 napon belül
 •  30 napig
  visszaküldheted
 •  Csomag- és heti
  ajánlatok
Mobil tartalom
INGYEN SZÁLLíTÁS
10.000 FT FELETT
KISZÁLLíTÁS
1-2 NAPON BELÜL
30 NAPIG
VISSZAKÜLDHETED
A VÁSÁRLÓK MONDTÁK RÓLUNK