Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
A "Beállítások módosítása" gombra kattintva módosíthatod illetve az "Értem, bezárom" gombra kattintva elfogadhatod a süti beállításokat.

Válasszon hivatalos forgalmazót, és csak onnan rendeljen!

Válasszon hivatalos forgalmazót, és csak onnan rendeljen!

Az online vásárlások során a biztonság és a megbízhatóság egyre fontosabb szempont. Hivatalos Lowa forgalmazóként webshopunk hosszú évek óta szolgálja ki a vásárlók igényeit.

Lowa bakancsot csak biztos forrásból!

Sajnos az utóbbi években rengeteg átverős, magyar nyelvű webshop tűnt fel a világhálón, kihasználva a népszerű, ismert márkák iránti fokozott érdeklődést és vásárlási szándékot. Vonzó, de a valóságban nem létező árukészletet felvonultatva vásárlásra, azonnali fizetésre bírják a gyanútlan érdeklődőt, de a rendelt termék soha nem fog megérkezni, vagy ha mégis kap csomagot, akkor valami értéktelen kacat lesz az átvett csomagban, amit sehol nem tud megreklamálni, mert a küldő fél ismeretlen. Még ennél is nagyobb kockázatot jelent az adathalászat a bankkártya adatok nem biztonságos felületen való megadásával.
Az alábbi összefoglalóban bemutatjuk, miként ismerheti fel és kerülheti el ezeket a csalásokat, valamint milyen lépéseket tehet annak érdekében, hogy vásárlása valóban megbízható és biztonságos legyen.

1. Ellenőrizzük a webshop üzemeltető adatait és elérhetőségeit

Mielőtt bármilyen online vásárlást megkezdene, fontos alaposan ellenőrizni a webshop hitelességét. Győződjön meg arról, hogy a webshop rendelkezik-e cégadatokkal az ÁSZF-ben, a Kapcsolat oldalon talál-e boltcímet, telefonszámot és e-mail címet. Ha ezek közül egyet sem talál, akkor egy átverős oldalon van, gyorsan zárja be, és keressen másik, megbízható webshopot.

2. Legyen gyanús, ha "TÚL JÓ" árakat ígérnek!

Ha egy webshop gyanúsan olcsó árakkal kínálja a Lowa túrabakancsokat, érdemes óvatosnak lenni. A csaló webshopok gyakran próbálják elcsábítani a vásárlókat az aktuális áraknál jóval olcsóbb ajánlatokkal, hogy azok könnyen bedőljenek az átverésnek. Nézzen körben az online térben, hasonlítson össze több webshopot, és legyen körültekintő az árak tekintetében.

3. Olvassa el az értékeléseket és véleményeket:

Az online vásárláskor a korábbi vásárlók véleményei és értékelései segíthetnek megtalálni a megbízható webshopot. Webshopunkra is rendszeresen jönnek pozitív visszajelzések, viszont kerülje azokat, amelyekről sok panasz vagy negatív értékelés szól. Ezzel kapcsolatban egy egyszerű Google keresés is a segítségére lehet.

4. Szállítás és Szavatosság

Ellenőrizze a webshop szállítási és garanciális feltételeit. A megbízható webshopok részletesen, konkrét adatokkal leírják a szállítási menetét és a szavatossági feltételeket. Bizonyosodjon meg arról, hogy megfelelő garanciális védelemmel rendelkezik a termék, amit vásárolni készül, és ne dőljön be a ködös ígéreteknek.

5. Elállás és csere:

Nagyon fontos a visszaküldési cím meglétének ellenőrzése. Ha nem találjuk meg a visszaküldési címet, akkor biztosak lehetünk abban, hogy hamis webshopot találtunk. Például ha ezt olvassa: " ...ha nem megfelelő a termék, add le a postán, és ők továbbítják." ...kinek és hova?

A Lowa túrabakancsok vásárlása során is mindig fontos a biztonság és a megbízhatóság szem előtt tartása. Mindig válassza a megbízható, hivatalos Lowa túrabakancs forgalmazót, mint például a geotrek.hu webshop.

Geotrek ügyfélszolgálat

  • telefon:   +36-30-336-1583   (​munkanapokon: 9.00 - 15.00) 
  • e-mail:   webshop@geotrek.hu
Tartalomhoz tartozó címkék: #Blog #Tanácsok