Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Termékek Menü

Játékszabályzat

A játék célja

A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze.

A regisztráció során, önkéntesen, a fenti cél ismeretében az általad megadott személyes adataidat, valamint kérdésünkre adott válaszodat tároljuk és felhasználjuk abból a célból, hogy információkat (híreket, eseményeket, valamint termékeket és szolgáltatásokat érintő, közvetlen üzleti ajánlatokat) osszunk meg a regisztráció során megadott elérhetőségeiden.

Játékszabályzat

1. A játék időtartama: A játék kezdete: 2018. február 06. 00:00:00 a játékra jelentkezés vége: 2018. március 04. 23:59:59
Eredményhirdetés: 2018. március 05. (9021 Győr, Baross u.10.)

2. A játék szervezője: A játék szervezője és technikai megvalósítója: Geotrek Kft. (székhely: 9021 Győr, Baross u.10; adószám: 11187309-2-08; cégjegyzékszám: 08-09-005953) továbbiakban Szervező.

A nyereményt biztosítja: Geotrek Kft. (székhely: 9021 Győr, Baross u.10. a továbbiakban: Fő Támogató.

3. Nyeremény: 1db  Osprey Daylite Plus hátizsák.

4. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata: A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó az 1. pontban meghatározott időtartam alatt saját nevével és érvényes e-mail címmel regisztrál a játékba az erre a célra létrehozott webfelület kiírásának megfelelően.
A regisztráció önkéntes. Szervező a jogosulatlan felhasználásból illetve kiskorú általi regisztrációból eredő jogvitákért nem tartozik helytállni. Szervezőt szintén nem terheli felelősség a felhasználó számítógépének meghibásodása miatti sikertelen regisztráció miatt. 

5. A nyertesek kiválasztása

A díj nyertese a www.random.org véletlen szám generátor segítségével, sorsolás útján lesz kiválasztva.

A Szervező a nyertes értesítését a sorsolás után a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről, továbbá a jogosulatlan részére átadott vagy továbbított e-mail hozzáférés illetve telefonhasználat miatt. Ha a Szervező email-en (2 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándék jogosultság elvész, a nyertes később nem érvényesítheti a nyeremény átvételi igényét és a Szervezővel szemben sem kártérítési sem, egyéb megtérítési igénnyel nem élhet. Szervező vállalja, hogy e-mailes próbálkozás esetén az e-mailes értesítő kiküldésétől számítva 48 órát vár a válaszra. Amennyiben nem sikerül a kapcsolatfelvétel, a nyertes jogosultsága elvész.

A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertes regisztrációját, annak valódiságát. Amennyiben többszöri regisztráció, vagy nem valós személyek általi regisztrációk kerülnek megállapításra, akkor a felhasználó törlésre kerül, nyereményét is elveszítve. Ilyen esetekben pót-nyertes(ek) kerül(nek) kisorsolásra a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes(ek) helyére.

A játékban nem vehetnek részt a 2. pontban meghatározott cég munkatársai és azok Ptk. szerinti hozzátartozói.

6. Részvételi feltételek: A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött Magyarországon érvényes e-mail címmel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a nyereményjátékra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésekre. A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a jelen és a 7. pontbeli Adatkezelési szabályzatot és megfelel a részvételi feltételeknek. A regisztrációval a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nyereményjáték oldalon az adatait (név) nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően és elérhetővé tegye az eredmény kihirdetésétől számított 30 napon keresztül.

7. Adatkezelési szabályok: A nyereményjátékban való részvétel feltétele az önkéntes regisztráció. A felhasználó a regisztrációval feltétel nélkül, kifejezetten és előzetes teljes körű tájékoztatást követően hozzájárul, hogy a regisztrációnál megadott adatait az 1. pontban meghatározott Szervező visszavonásig, Adatkezelőként, a 8. pontban megjelölt célból kezelje. Az Adatkezelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal: 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban Infotv); 1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról; 1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcím adatok kezeléséről (DM törvény);

A regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Az egyes Adatkezelőknél az alábbi elérhetőségeken, online vagy posta címükön postai úton lehet leiratkozni, valamint a hozzájáruló nyilatkozatot visszavonni: email: geotrek@geotrek.hu címen, vagy a hírlevélben a leiratkozás gombra kattintva, postai úton: 9021 Győr, Baross u.10.

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az általad megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, a személyes hozzájárulásod nélkül nem adjuk ki.

A regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy a kérdőíven megadott adataidat közvetlen üzletszerzési célból visszavonó nyilatkozatodig az Adatkezelő kezelje. A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt, kérjük, mérlegeld a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat!

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-90686/2015.

8. A regisztrált személy által tett nyilatkozatok: Hozzájárulok, hogy a Geotrek Kft. visszavonásig elektronikus hirdetést, reklámlevelet, egyéb marketing tartalmú megkeresést küldjön a regisztrációnál megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fenti társaság adataimat közvetlen üzletszerzési célból visszavonásig kezelje, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatkezelés részletes jellemzőit az Adatkezelési tájékoztató tartalmazza.

Termék-összehasonlító
Legújabb blogunk
5+1 tanács a túrabakancs kiválasztásához

Ki mondta, hogy a bakancsválasztás nehéz? Tippeket, szempontokat adunk a bakancsod kiválasztásához, amelyek biztosan hasznodra válnak majd a döntésben!

rendelj tőlünk
 •  Ingyen szállítás
  10.000 Ft felett
 •  Szállítás készletről,
  1-2 napon belül
 •  30 napig
  visszaküldheted
 •  Csomag- és heti
  ajánlatok
Mobil tartalom
INGYEN SZÁLLíTÁS
10.000 FT FELETT
KISZÁLLíTÁS
1-2 NAPON BELÜL
30 NAPIG
VISSZAKÜLDHETED
A VÁSÁRLÓK MONDTÁK RÓLUNK

"Online rendeltem, szuper ügyintézés, kiváló árú. Gyors, és nagyon jó kapcsolattartás! Csak ajánlani tudom, biztosan rendelni fogok még!"

2016-12-06 Facebook 

"Gyors,ingyen szállítás. Rugalmas,segítőkész alkalmazott. Nagyon elégedett vagyok."

2018-07-15 Facebook 

"Nagyon korrektek, gyorsak, ügyfélcentrikusak! Abszolút ajánlom őket!

2018.08.08 Facebook 

"Szuper hely Győr forgalmas sétáló utcáján. Hatalmas választék érhető el, minden van, ami a túrázáshoz szükséges. A kollégák nagyon kedvesek, segítőkészek és értenek is hozzá. 50.000 Ft egyszeri vásárlás után 7% törzsvásárlói kedvezmény jár. Csak ajánlani tudom."

2018.06.30 Google+

"Gyalogtúrázó lévén, évente többször meglátogatom a boltot. Nagyszerű élmény itt vásárolni ami nem csak a termékeknek köszönhető. Csak gratulálni tudok, hogy sikerült ilyen nagyszerű csapatot össze válogatni!"

2018.04.16 Google+

"Profi kínálat, profi eladók, professzionális a bolt megjelenése is. Ha hozzáértő eladói segítség kell, ide nyugodtan betérhetsz!"

2018.02.12 Google+

"Hozzáértő eladók! Akik nem utolsó sorban kedvesek is! Nagyon nagy választék, szinte mindenből, minden raktáron!"

2017.09.17 Google+